Απατημένος σύζυγος έδειρε τον εραστή Δήμαρχο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 08:04 Απατημένος σύζυγος έδειρε τον εραστή Δήμαρχο! (ΦΩΤΟ αρχείου)

Εξαφανισμένος ο «πρώτος πολίτης» Δήμου της Στερεάς, μετά το περιστατικό…

Ροζ ιστορία με πρωταγωνιστή Δήμαρχο της Στερεάς Ελλάδας, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, με το σενάριο να προσθέτει και τον άγριο ξυλοδαρμό του πρώτου πολίτη από απατημένο σύζυγο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που αποκάλυψε το ροζ σκάνδαλο, έκτοτε ο Δήμαρχος είναι εξαφανισμένος και δεν ξέρουν ούτε οι συνεργάτες του που βρίσκονται!

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ, είναι ότι πρόκειται για Δήμαρχο που επανεξελέγη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και παντρεμένο. Αυτό φαίνεται πάντως ότι δεν τον εμπόδισε να συνάψει παράλληλη σχέση και μάλιστα επίσης με παντρεμένη.

Μάλιστα όπως επισημαίνει η εφημερίδα, όταν η είδηση για τον παράνομο δεσμό διέρρευσε δεν αντέδρασε κανείς εκ των δυο απατημένων συζύγων., αλλά προ λίγων ημερών, ο σύζυγος της ερωμένης του Δημάρχου αποφάσισε να πάρει το «νόμο» στα χέρια του κάνοντας… τουλούμι (!) τον πρώτο πολίτη της πόλης, ο οποίος από εκείνη τη στιγμή παραμένει άφαντος.

Οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν πως υπήρχε μια άτυπη συμφωνία ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον απατημένο σύζυγο και αφορούσε οικονομικές δοσοληψίες, οι οποίες όταν… ναυάγησαν, τότε έπεσε το ξύλο της χρονιάς!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση