Ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες «Διάκεια 2024» του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 20:41 Ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες «Διάκεια 2024» του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Λαμίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου, οι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (Κ10-Κ11-Κ12) και μίνι (Κ8-Κ9) με την επωνυμία «ΔΙΑΚΕΙΑ 2024» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας.

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαμίας παρουσίασε μία διοργάνωση αντάξια της αίγλης και της πολύχρονης ιστορίας των αγώνων αυτών.

Στα φετινά «ΔΙΑΚΕΙΑ» συμμετείχαν όλες οι ομάδες της Λαμίας καθώς και κολυμβητές από την Λιβαδειά, την Ιτέα και τα Ιωάννινα. Ο Ν.Α.Ο.Λ. τους ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους.

Η μεγάλη οργανωτική επιτυχία των αγώνων στηρίχθηκε στην οικονομική βοήθεια του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., καθώς και στην ευγενική χορηγία των επαγγελματιών της πόλης μας.

Επίσης σπουδαία ήταν η συμβολή των εθελοντών γονέων της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας του Ν.Α.Ο.Λ. που δούλεψαν με πολύ κέφι για να απολαύσουν τα παιδιά αγώνες υψηλού επιπέδου στην πόλη τους.

Ο Ν.Α.Ο.Λ. ευχαριστεί θερμά όλους τους παραπάνω και ελπίζει ότι στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών τους.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον χώρο της κολύμβησης, οι κ.κ. Σαραντίδου Ελευθερία (πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας) και Σεβαστός Νίκος (Κριτής
Κολύμβησης και διαχειριστής του swim-news.gr), οι πρώην προπονητές του Ν.Α.Ο.Λ., κ. Παπανικολάκος Γιώργος και Μορέλα Σπυριδούλα, καθώς και οι διακριθέντες παλιοί αθλητές του συλλόγου κ.κ. Καραστέργιου Ειρήνη, Καραγιώργος Σταύρος και Μπόγδανος Γιώργος.

Με τις βραβεύσεις αυτές ο διοργανωτής σύλλογος απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν ξεχνά την ιστορία του και τιμά το ένδοξο παρελθόν του.

Τέλος, σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, θριαμβευτής αναδείχθηκε ο Ν.Α.Ο.Λ. καθώς πρώτευσε τόσο στον αριθμό των χρυσών μεταλλίων και κυπέλλων όσο και στον συνολικό αριθμό μεταλλίων.

Η μεγάλη αγωνιστική επιτυχία του Ν.Α.Ο.Λ. αποδεικνύει ότι ο σύλλογος έχει την καλύτερη ακαδημία κολύμβησης στην πόλη μας.

Η σπουδαία δουλειά που κάνουν τα παιδιά και η προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο των προπονητών, αποδεικνύουν ότι το μέλλον των κολυμβητών του συλλόγου στις ηλικίες 8-12 ετών προδιαγράφεται λαμπρό!
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση