Ο ορεινός αγώνας ποδηλασίας «Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari» έρχεται και για παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 10:46 Ο ορεινός αγώνας ποδηλασίας «Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari» έρχεται και για παιδιά

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στο Μαυρολιθάρι τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν στον παιδικό αγώνα του Oiti Mountain Bike Race.

Η τεχνική επιτροπή του αγώνα σχεδίασε μια διαδρομή ιδανική για παιδιά δημοτικού: η απόσταση μπορεί να είναι μόνο 2χλμ,  αλλά η θετική υψομετρική των 100μ θα δώσει στους μικρούς ποδηλάτες μια καλή ιδέα από τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η ποδηλασία βουνού.

Έχει επιλεγεί η μη ύπαρξη μονοπατιών μιας και τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δε γνωρίζουν καλά ισορροπία.

Εκκίνηση: Κυριακή 07 Ιουλίου 10:00

Εγγραφές: την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία

Αφήγηση Παραμυθιού

Μετά τον αγώνα, στις 11:00 μια μαγική αφήγηση παραμυθιού περιμένει μικρούς και μεγάλους κάτω από τη από τα πλατάνια του χωριού και τη δροσερή σκιά τους.

Η Βιργινία Κοκκίνου από τα Παραμυθοκαμώματα (www.paramithokamomata.gr) θα ξετυλίξει την κόκκινη κλωστή μπλέκοντας περίτεχνα τον λόγο και τη μουσική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση