Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ο ΑΟ Λαμίας 2013

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 09:53 Ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του ο ΑΟ Λαμίας 2013

«Πρώτη προπόνηση με όρεξη για δουλειά και υποσχέσεις!»

Ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ξεκινά σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 6:00' το απόγευμα, την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Όλες οι αθλήτριες θα δώσουν το «παρών» στην 1η προπόνηση μαζί με το επιτελείο της ομάδας! Στόχος για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να μπορέσει να πετύχει το συντομότερο δυνατό το στόχο της παραμονής και στη συνέχεια να μπορέσει να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο της αναλογεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μπορέσει να καταλάβει την υψηλότερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα!

«Στην 1η ‘’μάζωξη’’ για τη νέα χρονιά σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας!», αναφέρει η πρόσκληση της Διοίκησης του ΑΟΛ 2013 που με όρεξη για δουλειά και ασιοδοξία ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα Volley League.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση