Επέστρεψε στον Έσπερο Λαμίας ο Βαγγέλης Αργύρης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:42 Επέστρεψε στον Έσπερο Λαμίας ο Βαγγέλης Αργύρης

Το καλωσόρισμα στα γνώριμα αποδυτήρια…

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοίνωσε την επανένταξη στην ομάδα του Λαμιώτη αθλητή Βαγγέλη Αργύρη.

Ο Βαγγέλης Αργύρης  είναι 32 χρονών έχει ύψος 2,00 και αγωνίζεται  στην θέση του power forward.

Αθλητής με διαδρομή πολλών χρόνων στην ομάδα μας, είχε ένα διάλλειμα την περσινή σαιζόν  στην ομάδα του ΓΣ Αλμυρού και η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει και να ενταχτεί στον Έσπερο,  να βοηθήσει  με την εμπειρία του, τα αθλητικά προσόντα και την ιδιαίτερη προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα, στο επερχόμενο ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 elite league κατηγορίας.         

«Καλώς όρισες Βαγγέλη στα γνώριμα ‘’αποδυτήρια’’   και σου ευχόμαστε πάντα με υγεία», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση