Νέοι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 07:32 Νέοι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές στη Φθιώτιδα

Ποιοι Αξιωματικοί προήχθησαν σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ που υπογράφει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη…

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την υπογραφή του Υπουργού Παναγιώτη Μηταράκη, δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ (τ. Γ’  Αρ. Φ. 1873) τα Προεδρικά Διατάγματα με τα οποία προάγονται στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή τέσσερα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στη Φθιώτιδα που υπηρετούν σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Ο Διοικητής του ΑΤ Σπερχειάδας, Γιώργος Σταθοκώστας (αριστέρα στη φωτογραφία), ο Υποδιοικητής του ΑΤ Λαμίας Βαγγέλης Αλεξανδρής (δεξιά στη φωτογραφία), ο Υποδιοικητής του Τμήματος Μεταγωγών Γιώργος Αρχοντής και ο Φώτης Ρουμπιές που υπηρετεί στο Επιτελείο της ΓΕΠΑΔ Στερεάς παίρνουν και δεύτερο χρυσό αστέρι στη στολή τους.

Επίσης δύο κυρίες η Νίκη Μαμπλέκου που υπηρετεί στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και η Υποδιοικήτρια του ΑΤ Καμένων Βούρλων Μαριέττα Δεληστάθη προάγονται στο βαθμό του Αστυνόμου Α’.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες το LamiaReport δημοσίευσε τις μεταθέσεις των Διοικητών των ΑΤ Λοκρών Φώτη Τσιριγκούλη και Στυλίδας, Απόστολου Κάτσινου στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας και θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν και νέες μετακινήσεις τον Σεπτέμβριο.

Όπως διαβάζουμε στο ΦΕΚ:

Προάγονται, στον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κατ’ εκλογή, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, λόγω συμπλήρωσης έξι (6) ετών πραγματικής υπηρεσίας στον βαθμό τους, από 22.04.2023, ημερομηνία έναρξης ισχύος του π.δ. 43/2023:

1. 256988 Ρουμπιές Φώτιος του Ιωάννη

214. 262768 Αρχοντής Γεώργιος του Κωνσταντίνου

270. 257393 Αλεξανδρής Ευάγγελος του Ευδόκιμου

Προάγεται, στον βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κατ’ εκλογή, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, από 23.04.2023, επομένη της ημερομηνίας προαγωγής στον βαθμό αυτό του τελευταίου ομοιοβάθμου τους που προέρχεται από τη Σχολή Αξιωματικών, με τον οποίο προήχθησαν στον βαθμό τους το ίδιο ημερολογιακό έτος.

25. 243764 Σταθοκώστας Γεώργιος του Δημητρίου

Προάγεται, στον βαθμό του Αστυνόμου Α΄ κατ’ εκλογή, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, λόγω συμπλήρωσης δεκατεσσάρων (14) ετών πραγματικής συνολικής υπηρεσίας Αξιωματικού, από 22.04.2023, ημερομηνία έναρξης ισχύος του π.δ. 43/2023:

43. 268408 Μαμπλέκου Νίκη του Ιωάννη

Προάγεται, στον βαθμό του Αστυνόμου Α΄ κατ’ εκλογή, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων, από 19.06.2023, ημερομηνία συμπλήρωσης δεκατεσσάρων (14) ετών πραγματικής συνολικής υπηρεσίας Αξιωματικού :

33. 269789 Δεληστάθη Μαρία του Γεωργίου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση