Νέα στοιχεία στο φως γύρω από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 08:07 Νέα στοιχεία στο φως γύρω από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έχουν στα χέρια τους οι ερευνητές…

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις από την έκθεση των αξιωματικών της ΔΑΕΕ του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με στοιχεία που δείχνουν πυρκαγιά από πρόθεση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Γιαννίτση» το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου.

Τα στοιχεία που οδήγησαν στο παραπάνω συμπέρασμα παρουσίασε στην εκπομπή Live News ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μία ακόμη αοκάλυψη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσιογράφο στο μεσοδιάστημα από την ημέρα που μοιράστηκαν τα σχολικά γεύματα (Πέμπτη 16 Μαΐου) και την ημέρα που κάηκε το εργοστάσιο, υπήρξε mail του εργοστασίου προς την ασφαλιστική εταιρία με αίτημα την αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση