Οι επιτακτικές ανάγκες στο Δήμο Λοκρών φέρνουν ανακοίνωση για εκταφή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 11:16 Οι επιτακτικές ανάγκες στο Δήμο Λοκρών φέρνουν ανακοίνωση για εκταφή

Εξαιτίας της έλλειψης επάρκειας χώρου ειδοποιούνται οι οικείοι των θανόντων που έχουν υπερβεί τα επτά (7) χρόνια ταφής, εντός είκοσι (20) ημερών να τακτοποιήσουν το θέμα της ανακομιδής των λειψάνων των προσφιλών τους προσώπων στα Κοιμητήρια του Δήμου Λοκρών σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των  Κοιμητηρίων του Δήμου Λοκρών (12/133/2016 απόφαση Δ.Σ. Λοκρών).

Σε περίπτωση που οικείοι των θανόντων δεν προβούν στην ανακομιδή των λειψάνων των προσφιλών τους προσώπων που έχουν υπερβεί τα επτά (7) χρόνια ταφής ή δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους που προκύπτουν από την παράταση του χρόνου ταφής (50 €/ έτος) ο Δήμος Λοκρών θα προβεί στην ανακομιδή των λειψάνων σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Κοιμητηρίων του Δήμου Λοκρών (12/133/2016 απόφαση Δ.Σ. Λοκρών), ώστε να καλυφθούν οι επιτακτικές ανάγκες ταφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση