Πλήρη ένταξη του Οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 23:57 Πλήρη ένταξη του Οικισμού ΟΣΜΑΕΣ Μαλεσίνας στο Δήμο Λοκρών

Η νομοθετική ρύθμιση…

Με το νόμο 5110/2024 (Άρθρο 77 παρ. 1-4) προχωρά η πλήρη ένταξη του Οικισμού ΟΣΜΑΕΣ στο Δήμο Λοκρών.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλαν Οικιστές και Οικοπεδούχοι του υπόψη Οικισμού:

Προς: 1. Αξιότιμο Υπουργό ΕΘΑ, κ. Ν. Δένδια.

           2. Αξιότιμο Υφυπουργό ΕΘΑ, κ. Ι. Κεφαλογιάννη.

           3. Αξιότιμο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Δ. Μπιάγκη.

Κοιν.: 1. ΟΣΜΑΕΣ

           2. Δήμαρχο Λοκρών, κ. Α. Ζεκεντέ.

Καλημέρα σας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας:

Στον αξιότιμο Υπουργό ΕΘΑ, κ. Ν. Δένδια και στον αξιότιμο Υφυπουργό ΕΘΑ, κ. Ι. Κεφαλογιάννη, για την κατανόηση και αποδοχή του αιτήματος μας, για την ένταξη του Οικισμού του Οικιστικού Προγράμματος Μαλεσίνας του ΟΣΜΑΕΣ, στο Δήμο Λοκρών, με το άρθρο 77, του Ν. 5110/2024 (Α' 75/24.05.2024)  https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/1011664/nomos-5110-2024#google_vignette και

Στον αξιότιμο Βουλευτή Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Δ. Μπιάγκη, για τη συμπαράσταση στο αίτημα μας, για να φθάσει στη Βουλή, να γίνει αποδεχτό από τον αξιότιμο Υπουργό και Υφυπουργό ΕΘΑ και την κυβέρνηση, ώστε να ολοκληρωθεί η νομοθετική του ρύθμιση.

Αναμένουμε από το Δήμο Λοκρών, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, για να εφαρμοστούν όλες οι προβλέψεις της ρύθμισης, ώστε ο υπόψη Οικισμός να συμπεριληφθεί στο νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης του Δήμου και να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για τη βελτίωση της κατάσταση στον Οικισμό.

Με εκτίμηση

Οικιστές και Οικοπεδούχοι

του υπόψη Οικισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση