Το ευχαριστήριο του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Θεολόγου - ΟΣΜΑΕΣ προς την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 18:19 Το ευχαριστήριο του Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Θεολόγου - ΟΣΜΑΕΣ προς την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

Για την ψήφιση του νόμου 5110/2024 με τον οποίο παρατείνεται η θητεία του ΔΣ του ΟΣΜΑΕΣ για την πλήρη ένταξη του οικισμού στο Δήμο Λοκρών.

Το ευχαριστήριο του Συλλόγου για την Προστασία του Περιβάλλοντος Αγίου Ιωάννη Θεολόγου - ΟΣΜΑΕΣ:

ΠΡΟΣ: Υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Νικόλαο Δένδια

ΚΟΙΝ: 1) Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΘΑ  κ.Αντώνιο Π. Οικονόμου

            2)  ΟΣΜΑΕΣ υπόψη κ. Παν. Χαβιά

Θέμα: Ψήφιση του Νόμου 5110/2024 (ΦΕΚ  Α/75/24.5.24)

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ Εθνικής Αμυνας,

Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί ανταποκριθήκατε με ευαισθησία στις αγωνιώδεις παραινέσεις του Συλλόγου μας για την επιβίωση και το  μέλλον του οικισμού μας «Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού» (Ο.Σ.ΜΑ.Ε.Σ Μαλεσίνας).

Με την ψήφιση των άρθρων 72 και 77 του εν θέματι  Νόμου παρατείνεται η θητεία του Δ.Σ. του Ο.Σ.ΜΑ.Ε.Σ.  μέχρι 31-12-2026 ,  δίδεται  ο απαιτούμενος χρόνος  για  να ρυθμιστούν τα θέματα του οικισμού  μας  και επιτέλους  ολοκληρώνονται  οι διαδικασίες πραγματοποίησης  της,  επί πολλών ετών αναμενόμενης , υπαγωγής του οικισμού μας στο Δήμο Λοκρών.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Ηλίας Δημητρόπουλος

Ο γεν. γραμματέας Γιώργος Μπατάτσιος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση