Χρήσιμες πληροφορίες από τον Στράτο Στρατηγάκη για την “Ορθή Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού” (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 14:58 Χρήσιμες πληροφορίες από τον Στράτο Στρατηγάκη για την “Ορθή Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού”  (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου 2024 η τρίτη και τελευταία εκδήλωση του κύκλου ενημερωτικών εκδηλώσεων για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστηριών Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Λαμιέων. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Κεντρικός ομιλητής ο κ. Στράτος Στρατηγάκης, Μαθηματικός, Ερευνητής και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου συγκεντρώθηκαν γονείς και μαθητές της Γ’ Λυκείου αλλά και μικρότερων τάξεων, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις χρήσιμες πληροφορίες που μοιράστηκε ο κ. Στρατηγάκης σχετικά με την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Η αναλυτική παρουσίαση του κ. Στρατηγάκη περιλάμβανε όλα τα «μυστικά» και τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι μαθήτριες και οι μαθητές για να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τη σταδιοδρομία τους.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας σειράς εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις 3 Μαρτίου 2024 και συνεχίστηκαν στις 13 Απριλίου 2024. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για κρίσιμα ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού, όπως οι επιλογές κατεύθυνσης και σχολών, οι ευκαιρίες και οι παγίδες που αυτές παρουσιάζουν, καθώς και τα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ο κ. Στρατηγάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία της σωστής συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, επισημαίνοντας ότι μια καλά μελετημένη επιλογή μπορεί να επηρεάσει θετικά την επαγγελματική πορεία των μαθητών. Παράλληλα, ανέλυσε τις τελευταίες τάσεις στην αγορά εργασίας και ποιες σχολές φαίνεται πως προσφέρουν μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η αλληλεπίδραση με το κοινό ήταν έντονη, καθώς οι μαθητές και οι γονείς τους έθεσαν πολλά ερωτήματα, αναζητώντας καθοδήγηση και διευκρινίσεις. Η ανταπόκριση των παρευρισκόμενων ήταν θερμή και έδειξε την ανάγκη για τέτοιες ενημερωτικές πρωτοβουλίες. Μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας λάβει πολύτιμα εφόδια.

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-1

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-2

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-3

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-4

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-5

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-6

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-7

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-8

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-9

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-10

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-11

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-12

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-13

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-14

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-15

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-17

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-21

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-23

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-27

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-29

stratos-stratigakis-syllogos-frontistirion-32

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση