Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 10:47 Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών

Συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο στις 12:00’ το μεσημέρι στο Σύνταγμα…

Με ανακοίνωσή της η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, «στο δίκαιο αγώνα τους».

«Παλεύουν εδώ και τέσσερα χρόνια για την επαναλειτουργία της επιχείρησης, την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους δικαιωμάτων καθώς και για την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης.  Η τελευταία τροπολογία της Κυβέρνησης θα οδηγήσει στο οριστικό κλείσιμο την ΛΑΡΚΟ. Εκατοντάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία στις περιοχές 5 νομών της χώρας. Επιδιώκεται η εκκαθάριση της επιχείρησης από τους εργαζόμενους για να προχωρήσει η εκποίηση των περιουσιακών της στοιχείων, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα των επίδοξων αγοραστών της επιχείρησης», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν:

«Κυριολεκτικά πετιούνται στο δρόμο οι εργαζόμενοι που έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια την λειτουργία της εταιρείας σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Έτσι, οδηγούνται στην ανεργία 850 εργαζόμενοι, σε μαρασμό πέντε νομοί και παραδίδεται στα επιχειρηματικά συμφέροντα, πλούτος αξίας μεγαλύτερης των 20 δις ευρώ για μόλις 6 εκατομμύρια ευρώ

Με σύνθημα ότι ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ πρέπει να γίνει υπόθεση όλου του λαού και θέλοντας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους θα βρεθούν κι εκείνοι σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στις 12:00’ το μεσημέρι στο Σύνταγμα στο μεγάλο συλλαλητήριο που έχουν καλέσει τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ υποστηριζόμενα από Εργατικά Κέντρα και την ΑΔΕΔΥ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση