Το ευχαριστώ της Κοινότητας Σταυρού στο Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 16:57 Το ευχαριστώ της Κοινότητας Σταυρού στο Χρήστο Σταϊκούρα

Για τα έργα ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης…

Διαβάστε το ευχαριστήριο του Προέδρου της Κοινότητας Σταυρού Λαμίας Βασίλη Σούλιου για τις εργασίες που έγιναν στην περιοχή μετά και την ολοκλήρωση του νότιου κομματιού του Ε65, χάρη στην παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα και της ΤΕΡΝΑ.

«Μετά την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε65 μέχρι την Καλαμπάκα, ως κοινότητα Σταυρού, διατυπώσαμε τα αιτήματα:

1. Αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού: Λαμίας – Καρπενησίου, από τον κόμβο για Κομποτάδες έως τον κόμβο του Ε65.

2. Αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης της οδού από τον κυκλικό κόμβο του Ε65 προς το Δ.Δ. Σταυρού έως τις οδούς Σούλιου & Καραγάτσου.

3. Αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης τμήματος της Λεωφόρου Σταυρού, από το ύψος της εκκλησίας του οικισμού της Νέας Βράχας έως και την διασταύρωση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου.

4. Αποκατάσταση χώρου απόθεσης αποβλήτων της παλαιάς αποχέτευσης της κοινότητας (εργασίες επιχωμάτωσης).

Τα αιτήματα υποβλήθηκαν στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα και την κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Έγιναν αμέσως δεκτά και προχωρεί ταχύτατα η υλοποίησή τους.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα και την εταιρεία ΤΕΡΝΑ για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας και την έμπρακτη στήριξή τους, καθώς και τον Δήμο Λαμιέων, για την κατασκευή των αναγκαίων σημάνσεων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση