Αδέσποτο επιτέθηκε σε γυναίκα και το σκυλί της στη βόρεια Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 08:26 Αδέσποτο επιτέθηκε σε γυναίκα και το σκυλί της στη βόρεια Λαμία (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε ο Δήμος για την απομάκρυνσή του…

Σκηνές τρόμου έζησε μια γυναίκα, που όπως κάνει καθημερινά, έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της, ράτσας τζακ ράσελ, αργά το απόγευμα της Παρασκευής (21/6) στην πλατεία στα Γαλανέικα.

Στη βόλτα της στην οδό Τάκη Φίτσιου, ένα μεγαλόσωμο τσοπανόσκυλο, που σύμφωνα με γείτονες έχει εγκατασταθεί στο σημείο τις τελευταίες ημέρες, πετάχτηκε πίσω από τους κάδους και επιτέθηκε στο δεσποζόμενο σκυλί, δαγκώνοντάς το στο πόδι και στη ράχη - στη βάση της ουράς - ενώ δάγκωσε ελαφρώς και τη γυναίκα στην προσπάθεια που έκανε για να σώσει το σκύλο της!

Σε κατάσταση σοκ, έλεγε στο LamiaReport ότι αν δεν έβγαιναν οι γείτονες δε θα γλύτωνε ούτε ο σκύλος της αλλά ούτε κι αυτή.

Το συγκεκριμένο αδέσποτο δε δείχνει από μόνο του επιθετική συμπεριφορά, ωστόσο λειτουργώντας ενστικτωδώς προστατεύει την περιοχή του, όταν σε αυτή μπουν άλλα αρσενικά.

Ενημερώθηκε ο δήμος Λαμιέων, που είχε δεχθεί κι άλλη καταγγελία επίθεσης σε δεσποζόμενο ζώο από το συγκεκριμένο σκυλί και ξεκίνησε τις διαδικασίες απομάκρυνσής του από το χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση