Υποχώρησαν λίγο οι θερμοκρασίες στην κεντρική Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 18:14 Υποχώρησαν λίγο οι θερμοκρασίες στην κεντρική Ελλάδα

Πάνω από 40 στη δυτική Στερεά…

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν το Σάββατο 22/06 στα δυτικά και βόρεια όπου η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε τους 37 ˚C σε πολλές περιοχές, ενώ στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά οι μέγιστες θερμοκρασίες ήταν χαμηλότερες λόγω της επικράτησης των ενισχυμένων βόρειων ανέμων.

Η μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και ήταν ίση με 40.5 ˚C. Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν έως τις 17:00 του Σαββάτου 22/06 και στον πίνακα οι οκτώ μεγαλύτερες θερμοκρασίες.

Να προσθέσουμε στα παραπάνω ότι η υψηλότερη θερμοκρασία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σημειώθηκε στη Φωκίδα και την Άμφισσα ίση με 38.2ο. Στη Φθιώτιδα η μεγαλύτερη καταγράφηκε στη Στυλίδα όπου ο υδράργυρος άγγιξε τους 37.4 °C στις 15:00’ το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση