Σαρακιώτης, Φάμελλος, Αυλωνίτης επισκέφτηκαν τον Άρειο Πάγο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 21:14 Σαρακιώτης, Φάμελλος, Αυλωνίτης επισκέφτηκαν τον Άρειο Πάγο

Κατέθεσαν την αγωνία τους για τις παρακολουθήσεις…

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και να της εκφράσει την έντονη ανησυχία του για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έρευνα για τις υποκλοπές, μετέβη (25/6) κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, τον Συντονιστή Τομεαρχών και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη και τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης και Βουλευτή Κέρκυρας, Αλέξανδρο Αυλωνίτη.

Ειδικότερα, οι παριστάμενοι βουλευτές δήλωσαν την έντονη ανησυχία και αντίδραση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία γιατί 25 μήνες μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας δεν έχουν δοθεί ακόμη απαντήσεις για ένα μείζον δημοκρατικό και συνταγματικό ζήτημα, για την παρακολούθηση του μισού υπουργικού συμβουλίου, της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, εισαγγελέων, πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων.

Επιπλέον, επισημάνθηκε ότι, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να ζητά απαντήσεις, επιτάχυνση της έρευνας και απόδοση των ευθυνών για ένα μείζον ζήτημα παραβίασης του κράτους δικαίου, που έχει εκθέσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και συνδέεται με βασικά δημοκρατικά δικαιώματα και τη διαφάνεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση