Σύλλογος Επικνημίδιος Λοκρός: Διοργανώνει νέα περιβαλλοντική δράση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 21:26 Σύλλογος Επικνημίδιος Λοκρός: Διοργανώνει νέα περιβαλλοντική δράση (φώτο αρχείου)

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9:30' το πρωί στον Παιδικό Σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου.

Η νέα δράση του Συλλόγου Επικνημιδίου Λοκρού στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών του παιδικού σταθμού Αγίου Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία να καθαρίστούν και να απομακρύνθούν τα σάπια και φθαρμένα παιχνίδια από τον χώρο του παιδικού σταθμού, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πιο ασφαλές και υγιές περιβάλλον για τα παιδιά.

Προσκαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να συμμετάσχουν σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια. Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ευπρόσδεκτοι να συνδράμουν.

Χρειάζεται η βοήθεια και ο εθελοντισμός όλων για να επιτευχθεί ο στόχος.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και συμβάλλει ουσιαστικά στην ευημερία των παιδιών. Ας ενωθούν οι δυνάμεις μας και ας κάνουμε τον παιδικό σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου έναν ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο χώρο για τους μικρούς μαθητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση