Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Δηλώστε συμμετοχή για την 88η ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 09:23 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Δηλώστε συμμετοχή για την 88η ΔΕΘ

Μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 οι δηλώσεις συμμετοχής για την 88η ΔΕΘ.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων του συνόλου της ελληνικής επικράτειας, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – ημέρα γευσιγνωσίας τροφίμων & ποτών.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων καθώς και να προβούν σε πωλήσεις.

Το κόστος συμμετοχής της βασικής κατασκευής (ίχνος εδάφους & κατασκευή/ανάπτυξη βασικής δομής περιπτέρου) θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Οποιαδήποτε τυχόν επιπλέον κατασκευή ή ενοικίαση επιπρόσθετου εξοπλισμού, θα βαρύνει τις επιχειρήσεις.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και  την αίτηση συμμετοχής στο portal του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση