Ροδωνιά: Έπεσε δέντρο και παραλίγο να χτυπήσει δικυκλιστή - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 20:00 Ροδωνιά: Έπεσε δέντρο και παραλίγο να χτυπήσει δικυκλιστή - ΦΩΤΟ

«Θα θρηνήσουμε θύματα. Εδώ περνούν παιδιά με ποδήλατα ....», λένε οι κάτοικοι.

Ήταν λίγο μετά τις 11:00'  το βράδυ όταν ένας ξεραμένος πλάτανος σωριάστηκε μέσα στο δρόμο κοντά στο χωριό Ροδωνιά Υπάτης.

Μάλιστα εκείνη την ώρα περνούσε και ένας δικυκλιστής με μηχανή και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε όταν από τα κλαδιά του σκορπίστηκαν από την πτώση του δέντρου, το οποίο έκλεισε το δρόμο.

Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν το Κλιμακιο του Αργυροχωρίου, οι πυροσβέστες του οποίοι έσπευσαν στο σημείο και απομάκρυναν τον κορμό και τα κλαδιά από το οδόστρωμα.

Κινδυνεύουν ζωές

«Υπάρχει που σοβαρό πρόβλημα με τα ξεραμένα και επικίνδυνα πλατάνια, εδώ και καιρό, για το οποίο έχουμε ενημερώσει και το Δασαρχείο και το Δήμο, χωρίς όμως να δοθεί κάποια λύση. Από το συγκεκριμένο σημείο περνάει πολύς κόσμος να πάει στις δουλειές του, αλλά και μικρά παιδιά με τα ποδήλατα, όπως και στην πλατεία όπου επίσης υπάρχουν επικίνδυνα δέντρα που είναι έτοιμα να πέσουν. Τι περιμένουν να έχουν νέο δυστύχημα όπως έγινε στις Κομποτάδες και χάθηκε τόσο άδικα η ζωή ενός παιδιού; », είπε αγανακτισμένος ένας από τους κατοίκους στο Lamiareport.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης από το δέντρο που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου στη Ροδωνιά:

Δείτε και φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση