Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κολυμβητής στην Αγία Άννα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 14:10 Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος κολυμβητής στην Αγία Άννα

Τον αναζητούσαν επί τρεις ημέρες με σκάφη, οχήματα ακόμη και ελικόπτερο…

Μετά από τρεις ημέρες αναζητήσεων, εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (25/6) ο 69χρονος άνδρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην παραλία της Αγίας Άννας Μαντουδίου, όπου είχε πάει για κολύμπι το προηγούμενο Σάββατο.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από ένα επαγγελματικό αλιευτικό (Ε/Π-Α/Κ) σκάφος, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή. Λίγο αργότερα, ανασύρθηκε από έτερο αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Μαντουδίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Σημειώνουμε ότι για τον 69χρονο είχαν κινητοποιηθεί σωστικά μέσα από γη, θάλασσα και αέρα, από τη στιγμή που βρέθηκαν στην παραλία, το αυτοκίνητό του και προσωπικά του αντικείμενα. Ειδικότερα, ενήργησαν περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικά σκάφη. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο της Π.Α., ενώ από ξηράς έρευνες πραγματοποιήθηκαν και από όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ διέμενε στην Αθήνα, περνούσε όμως τις διακοπές του στην Αγία Άννα όπου συνήθιζε καθημερινά να κολυμπά στις όμορφες ακτές της Εύβοιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση