Συνεχίζεται η διαμάχη για τα λύματα στην Μαυρομαντήλα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 11:09 Συνεχίζεται η διαμάχη για τα λύματα στην Μαυρομαντήλα

Το πρόβλημα μετά λύματα στον παράδρομο της Μαυρομαντήλας, έξω από τη Λαμία, παραμένει και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας καλούνται να δώσουν λύση (δείτε εδώ)

Διαβάστε την απάντηση της ιδιοκτήτριας εταιρείας του αγροτεμαχίου σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για τα λύματα στον παράδρομο της Μαυρομαντήλας:

Ενημερωτικό σημείωμα:

Της εταιρείας μας με επωνυμία << ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Β.Ε.Ε >> και τον διακριτικό τίτλο << ENLAT AE>>.

    Αναφορικά με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του lamiareport.gr σχετικά με τις συνθήκες δημόσιας υγείας στην περιοχή της Μαυρομαντήλας αναφέρω τα εξής:

    Έχω στην κυριότητά μου το αναφερόμενο στο δημοσίευμα αγροτεμάχιο, κείμενο στη θέση <<ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑ>> της κτηματικής περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητας ΑΥΛΑΚΙΟΥ, Δημοτικής Ενότητας Στυλίδος του Δήμου Στυλίδος Φθιώτιδας.

    Ουδέποτε υπήρχε ρέμα , όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα και ως εκ τούτου τα αναφερόμενα περί του ενδεχομένου μπαζώματος κάποιου  ρέματος κ.λ.π  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ίδια η ΕΤΒΑ , σε εξώδικη απάντηση που μου απέστειλε, όταν ανακίνησα το θέμα ότι λύματα από τις εγκαταστάσεις και τα κτίρια της ΒΙΠΕ Λαμίας καταλήγουν στην ιδιοκτησία μου, ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ρέμα ή οτιδήποτε άλλο , αντιθέτως ότι έχουν αποκατασταθεί οι όποιες ζημιές που είχαν προκληθεί στο δίκτυο από την κακοκαιρία και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται περί όμβριων υδάτων, ‘’λόγω έλλειψης υποδομών επί της ΠΕΟ Λαμίας και τις παράπλευρες οδούς αυτής, σχετικά με την ομαλή παροχέτευση των όμβριων υδάτων προς του υδάτινους αποδέκτες (στραγγιστικά κανάλια και δίκτυα).’’,όπως αναφέρεται στο ως άνω αναφερόμενο έγγραφο.

   Εντούτοις ακίνητό μου μέχρι σήμερα παραμένει πλημμυρισμένο παρόλο που έχει να βρέξει τουλάχιστον 3 μήνες και η θερμοκρασία τον τελευταίο μήνα είναι ιδιαιτέρως υψηλή.

   Οι αρμόδιοι μπορούν να λάβουν δείγματα από τα ύδατα που έχουν πλημμυρίσει το ακίνητό μου για να αποδειχθεί αν πράγματι πρόκειται για όμβρια ύδατα ή κάτι άλλο. Άλλωστε υπάρχουν εξετάσεις δειγμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση