Ξεπέρασε τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 10:32 Ξεπέρασε τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Ο πιο ζεστός Ιούνιος των τελευταίων ετών…

Μπορεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου να περιμένουμε βροχές, το διήμερο όμως 1-2 Ιουλίου σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι ιδιαίτερα καυτό με θερμοκρασίες γύρω και πάνω από τους 39 και 40 βαθμούς.

Ήδη το μεσημέρι της Δευτέρας, το θερμόμετρο στα Γρεβενά έδειξε 39.7ο και στον Άσσο Κορινθίας 39.4ο! Ακολουθεί με 39.3 η Στυλίδα και η Φθιώτιδα, που είχε στην 1η οκτάδα με τις πιο θερμές περιοχές και το Λευκοχώρι Ελάτειας, όπου το θερμόμετρο έδειξε 38.6ο.

Υψηλές θερμοκρασίες και στη Θήβα με 38.8ο, ενώ όπως σημειώνει το meteo.gr παρατηρήθηκαν ακραία υψηλά επίπεδα θερμοκρασιών στο σύνολο της χώρας, για το μήνα Ιούνιο. Ο Ιούνιος χαρακτηριστικά ήταν ο πιο θερμός από το 2010, με απόκλιση 4,6 βαθμών από το μέσο όρο για τη Στερεά Ελλάδα!

Δείτε τη μέση μηνιαία μέγιστη θερμοκρασία ανά γεωγραφικό διαμέρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση