Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Ρομά που συνελήφθησαν για ναρκωτικά στα Καμ. Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 09:50 Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Ρομά που συνελήφθησαν για ναρκωτικά στα Καμ. Βούρλα

Ο ένας ήταν με τακτική άδεια από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού…

Ελεύθεροι μέχρι η υπόθεσή τους να φτάσει στο ακροατήριο, αφέθηκαν το πρωί της Τρίτης (2/7), οι πέντε από τους έξι Ρομά που συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (29/6) με τις κατηγορίες της παράβασης «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και για σύσταση συμμορίας.

Ειδικότερα μετά την απολογία τους σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, Δημήτρη Τσιγάνη και Γιάννη Σπηλιώτη,  τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι, εμφάνισης στο ΑΤ του τόπου κατοικίας τους μια φορά το μήνα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Να σημειώσουμε ότι ο 6ος συλληφθείς λόγω ανηλικότητας είχε ήδη αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέως.

Η παρέα των Ρομά είχε συλληφθεί από την ΟΠΚΕ Λοκρών να έχουν κατασκηνώσει στην παραλία των Καμένων Βούρλων με την κατηγορία ότι πουλούσαν ναρκωτικά σε χρήστες της περιοχής. Μάλιστα είχε κατασχεθεί και μια νάυλον συσκευασία με ινδική κάνναβη μεικτού βάρους 81,51 γραμμαρίων, η οποία είχε βρεθεί κρυμμένη σε διπλανό ΚΑΦΑΟ του ΔΕΔΔΗΕ.

Στην υπόθεση να σημειώσουμε ότι εμπλέκονται τέσσερις κάτοικοι Λαμίας 42, 38, 31 και 28 ετών, εκ των οποίων οι δύο τελευταίοι είναι αδέλφια. Επιπλέον ο 42χρονος τυγχάνει έγκλειστος στις Φυλακές Δομοκού και βρισκόταν εκτός με τακτική άδεια! Είναι και ο μόνος ο οποίος θα πρέπει να επιστρέψει στη Φυλακή την Τετάρτη 3/7 που λήγει η άδειά του.

Ο 5ος ενήλικας, ηλικίας 41 ετών, όπως και ο ανήλικος, δηλώνουν τόπο κατοικίας την Καρδίτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση