Λαμία: Τραυματίστηκε ντελιβεράς σε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 08:16 Λαμία: Τραυματίστηκε ντελιβεράς σε τροχαίο - ΦΩΤΟ

Ο νεαρός δικυκλιστής διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 6:00'  το απόγευμα στην οδό Στυλίδος και συγκεκριμένα λίγα μέτρα μετά τα πρώτα φανάρια της Νέας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ο διανομέας με το μηχανάκι είχε κατεύθυνση από Λαμία προς Νέα Μαγνησία. Λίγο μετά τα φανάρια έκοψε ταχύτητα για να στρίψει αριστερά μέσα σε ένα στενό. Τότε η οδηγός ενός Audi, που ακολουθούσε χτύπησε το μηχανάκι το οποίο "πέταξε" στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με μια BMW, η οποία ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο δικυκλιστής βρέθηκε τραυματισμένος στο οδόστρωμα και παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας ερευνούν τος ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Δείτε φωτογραφίες.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση