Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε διασταύρωση στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 08:24 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι σε διασταύρωση στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

«Υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα φανάρια...», λένε επαγγελματίες της περιοχής.

Το τροχαίο έγινε στις 7:20'  το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) στη συμβολη των οδών Βενιζέλου και Αβέρωφ στο κέντρο της πόλης.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ένας ντελιβεράς κινούταν επί της οδού Αβέρωφ προς Παγκράτι και την ώρα που πέρασε με πράσινο φανάρι όπως υποστήριξε, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που βγήκε από την οδό Βενιζέλου, προφανώς παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν υπήρξε κάποια σοβαρός τραυματισμός και ο νεαρός δικυκλιστής αρνήθηκε να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

«Υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα φανάρια, τα οποία αλλάζουν σχεδόν ταυτόχρονα. Θέλουν κάποια ρύθμιση γιατί έχουν ξανασυμβεί ατυχήματα γι αυτό το λόγο τις προηγούμενες ημέρες... », είπε στο LamiaReport επαγγελματίας της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου.

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση