Καρπενήσι: Έγκαιρη επέμβαση στη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε από κεραυνό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 11:04 Καρπενήσι: Έγκαιρη επέμβαση στη δασική πυρκαγιά που ξεκίνησε από κεραυνό (ΦΩΤΟ)

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από κεραυνό αργά το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) απέναντι από το χωριό Κλαυσί (Θέση "Κοτρώνι") του Δήμου Καρπενησίου.

Χρειάστηκε η επέμβαση εναέριων μέσων για την κατάσβεση της και η αμεσότητα των επίγειων δυνάμεων από τις Π.Υ. Καρπενησίου και Μακρακώμης.

Το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καρπενησίου αντέδρασε άμεσα στην κατάσβεση της φωτιάς σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνδράμοντας με υδροφόρα οχήματα, μισθωμένο βυτίο και φορτωτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση