Οι τουρίστες στη Σκιάθο συνεχίζουν την επικίνδυνη συνήθεια - Κάθονται πίσω από τα αεροπλάνα ενώ η τουρμπίνα παίρνει μπρος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 15:58 Οι τουρίστες στη Σκιάθο συνεχίζουν την επικίνδυνη συνήθεια - Κάθονται πίσω από τα αεροπλάνα ενώ η τουρμπίνα παίρνει μπρος

Οι Αρχές έχουν απαγορεύσει την κίνηση αυτή, όμως τουρίστες εξακολουθούν να το αγνοούν - Δείτε βίντεο

Δεν έχει τέλος η κακή συνήθεια για τους τουρίστες στη Σκιάθο, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις των Αρχών. Οι επισκέπτες του νησιού εξακολουθούν να καταγράφουν σε απόσταση αναπνοής τα αεροπλάνα που απογειώνονται και προσγειώνονται από το αεροδρόμιο που βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία της περιοχής.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τουρίστες στέκονται ακριβώς πίσω από την ουρά αεροπλάνου, στην άκρη του διαδρόμου του αεροδρομίου την ώρα της απογείωσής του, με αποτέλεσμα να δουν, να νιώσουν, να βιώσουν τη δύναμη της ώθησης από την τουρμπίνα.

Μόλις το αεροπλάνο βάζει μπροστά τις μηχανές για να ξεκινήσει την απογείωση, ο αέρας που βγαίνει από τις τουρμπίνες παρασέρνει ορισμένους ενώ άλλοι εκτινάσσονται στην απέναντι πλευρά.

Πρόκειται για κάτι πραγματικά επικίνδυνο, το οποίο έχουν απαγορεύσει οι αρχές αλλά οι τουρίστες συνεχίζουν να κάνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση