ΚΕΥΠ: Η ορκωμοσία της 2024 Δ’ ΕΣΣΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 20:45 ΚΕΥΠ: Η ορκωμοσία της 2024 Δ’ ΕΣΣΟ

Ακολούθησε και η Ονομασία των Δόκιμων Αξιωματικών…

Τον στρατιωτικό όρκο - διαβεβαίωση, στη Σημαία και το Ιερό Ευαγγέλιο έδωσαν την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο ΚΕΥΠ Λαμίας οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες της 2024 Δ' ΕΣΣΟ.

Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Καραμέρης υπεύθυνος Θρησκευτικής Υπηρεσίας Στρατού της Ι. Μ. Φθιώτιδος.

Την ορκωμοσία παρακολούθησε πλήθος κόσμος, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων (έφτασαν τους 300 στον πιο «δύσκολο» μήνα του χρόνου), μαζί με το Βουλευτή Φθιώτιδας Γιώργο Κοτρωνιά, τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων Κωνσταντίνο Κερπινιώτη, εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς του Στρατού.

Το ΓΕΣ εκπροσώπησε ο άλλοτε Διοικητής του ΚΕΥΠ και Φρούραρχος Λαμίας, Υποστράτηγος (ΥΠ) Ιωάννης Ανδριώτης, που είναι Διευθυντής Γ’ Κλάδου της ΑΣΔΥΣ.

Την ημερήσια διαταγή ανάγνωσε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μαυρομμάτης.

Ακολούθησε η Ονομασία δώδεκα (12) ΔΕΑ Υγειονομικού και Υλικού Πολέμου οι οποίοι τελείωσαν με επιτυχία τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών του ΚΕΥΠ

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση