Κόμμα Λαμίας: Ανοιχτή συνέλευση στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 08:32 Κόμμα Λαμίας: Ανοιχτή συνέλευση στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου…

Για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι του Κόμματος εκπέμπουν SOS ζητώντας από την πολιτεία να επαναφέρει την υδραυλική λειτουργία της κοιλάδας του Σπερχειού στην προ έργων κατάσταση.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους προγραμματίζουν την Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κόμματος, ανοιχτή λαϊκή συνέλευση με θέμα την συνέχιση του αγώνα για τη δικαίωσή τους.

Διαβάστε και το κείμενο της επιστολής - κάλεσμα:

«Κάλεσμα σε λαϊκή συνέλευση

Αγαπητοί φίλοι από το Κόμμα και όλοι όσοι νοιάζεστε για το μέλλον αυτού του τόπου, κοντεύουν τρία χρόνια από τότε που αντικρίσαμε εικόνες σαν αυτή, που κινδυνέψαμε να πνιγούμε μέσα στα σπίτια μας, που χάσαμε τις περιουσίες και την ηρεμία στη ζωή μας. Πέρασαν πάνω από δύο χρόνια που σχηματίστηκε ο φάκελος στην εισαγγελία Λαμίας για να αποδοθούν ποινικές ευθύνες, όμως η δικαιοσύνη καθυστερεί με διάφορες προφάσεις με κίνδυνο το κακούργημα να παραγραφεί! Το Ελληνικό κράτος αρνείται να μας προστατέψει από μελλοντικές καταστροφές και να επαναφέρει την υδραυλική λειτουργία της κοιλάδας του Σπερχειού στην πρότερη της κατασκευής των συγκοινωνιακών έργων κατάσταση! Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας έχουν ως μόνο τους μέλημα να προστατέψουν τους μεγαλοκατασκευαστές από τυχόν δυσφήμιση των έργων τους και από μείωση των έτσι κι αλλιώς υπέρογκων κερδών τους. Μετά τις κινητοποιήσεις που κάναμε εν όψη της "φιέστας" των εγκαινίων τμήματος του Ε65 και επειδή ήταν προεκλογική περίοδος καταδέχτηκαν ο υπουργός υποδομών, ο υφυπουργός και άλλοι εμπλεκόμενοι να συνομιλήσουν μαζί μας και να τάξουν λύσεις! Έκτοτε, και είναι φυσικό αφού πέρασαν οι εκλογές, μας αγνοούν και μας εμπαίζουν με συναντήσεις που προγραμματίζονται και ακυρώνονται και με προσπάθειες αποπροσανατολισμού και μεταφοράς ευθυνών από παρατρεχάμενους πολιτικών γραφείων. Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι; ή είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τον τόπο μας, τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Προγραμματίζεται ανοιχτή συνέλευση στο Κόμμα την Δευτέρα 29 Ιούλη. Θα αποφασιστεί η συνέχιση και η κορύφωση του αγώνα μας και οι τρόποι δράσης. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στην αγωνία κάθε φορά που βρέχει αν θα καταφέρουμε να σωθούμε! Δεν είναι αυτή η ζωή που μας αξίζει! Σας παρακαλώ όλους όσους πραγματικά νοιάζεστε να συμμετέχετε στις συγκεντρώσεις μας. Αυτό που φοβούνται και που υπολογίζουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση είναι ο επίμονος αγώνας μας.

Την Δευτέρα 29 Ιούλη στις 7 το απόγευμα στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στο Κόμμα θα γίνει ανοιχτή λαϊκή συνέλευση με θέμα την συνέχιση του αγώνα για την δικαίωση των πλημμυροπαθών, την αποκατάσταση της κοιλάδας του Σπερχειού και την προστασία ζωών και περιουσιών από πλημμύρες. Όσοι νοιάζονται για τον τόπο τους και το μέλλον του, όσοι πιστεύουν στον δίκαιο αγώνα ενάντια σε αυτούς που, με μόνο γνώμονα το κέρδος, επιβουλεύονται την ασφάλεια της ζωής μας και καταστρέφουν τη γη μας και τις περιουσίες μας, όσοι δεν πείθονται από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που ξεχνιούνται μετά τις εκλογές, είναι καλοδεχούμενοι! Η ενεργή συμμετοχή σας και οι ιδέες και απόψεις που θα προσφέρετε είναι πολύ σημαντικά όπλα στην φαρέτρα μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση