Σήμερα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Νέας Μαγνησίας για την εγκατάσταση κεραίας κινητής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 08:15 Σήμερα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Νέας Μαγνησίας για την εγκατάσταση κεραίας κινητής

Σήμερα Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μαγνησίας…

Κάλεσμα - διαμαρτυρία από τους κατοίκους της Νέας Μαγνησίας Λαμίας, με αφορμή την εγκατάσταση στον οικισμό τους κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Το κάλεσμα είναι για την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 στις 20:00’ στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μαγνησίας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην τοποθέτησή της.

Στο κάλεσμά τους οι κάτοικοι εκφράζουν την αγωνία και τους φόβους τους για την ακτινοβολία που εκπέμπεται και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Όπως σημειώνουν «οι περισσότερες διεθνείς οργανώσεις, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), αναγνωρίζουν ότι οι έρευνες για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας κινητής τηλεφωνίας στην υγεία συνεχίζονται και ότι οι τρέχουσες αποδείξεις δεν είναι επαρκείς για να καθοριστούν σαφείς κίνδυνοι για την υγεία σε επίπεδα έκθεσης των κατοίκων κοντά σε κεραίες. Ωστόσο, προτείνεται να τηρούνται προληπτικά μέτρα, όπως η διατήρηση αποστάσεων και η ελαχιστοποίηση της έκθεσης όπου είναι εφικτό».

Τι ζητούν

«Απαιτούμε και επιδιώκουμε όλα τα  παιδιά και τα εγγόνια μας, να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον

Να σταματήσει  τώραη εκπομπή ακτινοβολίαςαλλά και κάθε προσπάθεια ανεύθυνων πολιτών που προτάσσουν το ατομικό όφελος έναντι του συλλογικού καλού, διακυβεύοντας  το μέλλον των παιδιών μας αλλά και το δικό μας .

Λέμε ΟΧΙσε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της συνοικίας μαςκαι την απαξίωση των περιουσιών μας, προσφεύγοντας σε νομικές ενέργειες, με την συμμετοχή όλων των κατοίκων.

Κάποιοι παίζουν με την υγεία όλων μας, η υγεία των παιδιών μας είναι στα χέρια μας, θα τους αφήσουμε

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση