Απολογούνται οι δύο τελευταίοι της «παρέας» από το αιματηρό επεισόδιο στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 09:48 Απολογούνται οι δύο τελευταίοι της «παρέας» από το αιματηρό επεισόδιο στις Ράχες

Οι τρεις πρώτοι που απολογήθηκαν έχουν οδηγηθεί σε Καταστήματα Κράτησης…

Με την απολογία δύο ακόμη ατόμων 19 ετών από τη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται σήμερα η εξέταση της παρέας που φέρεται να  εμπλέκεται στην αιματηρή επίθεση σε βάρος νεαρών ατόμων στην παραλία των Ραχών την περασμένη Κυριακή (11/8) τα ξημερώματα.

Ήδη μέχρι τώρα έχουν απολογηθεί και έχουν οδηγηθεί προσωρινά σε Καταστήματα Κράτησης, τρεις νεαρού ηλικίας 26, 19 και 17 ετών. Ο τελευταίος εξ αυτών στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων της Κασσαβέτειας.

Οι κατηγορίες κατά περίπτωση που βαραίνουν την 5μελή «παρέα» είναι, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, από κοινού, απειλή από κοινού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, επίθεση που έγινε από πολλούς, εξαιτίας της οποίας επήλθε βαριά σωματική βλάβη ανθρώπου, κατοχή και χρησιμοποίηση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη και όλα τα παραπάνω με σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο που ανάγεται σε αντιπαλότητα μεταξύ οπαδών αθλητικών ομάδων, τελεσθείσα σε τόπο και χρόνο που δεν συνδέεται με συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση