Φθιώτιδα: Ασφυκτικά γεμάτα φεύγουν τα καράβια από τα λιμάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 20:30 Φθιώτιδα: Ασφυκτικά γεμάτα φεύγουν τα καράβια από τα λιμάνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύς κόσμος αναχώρησε κι αυτό το Σαββατοκύριακο από τα λιμάνια της Φθιώτιδας, κυρίως για Βόρεια Εύβοια.

Αν και το Σαββατοκύριακο μετά τον Δεκαπενταύγουστο περιμέναμε περισσότερες επιστροφές, εντούτοις παρατηρήθηκαν πιο πολλές αναχωρήσεις!

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες από το λιμάνι της Γλύφας για Αγιόκαμπο.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας, Γιάννη Πρεμέτη, για το τελευταίο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση κατά 30%:

«Πράγματι, η σημερινή εικόνα της κίνησης στον Λιμένα Γλύφας, αντικατοπτρίζει την αυξητική τάση κατά 30%, που παρατηρούμε από την περσινή χρονιά, για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο και  συνεχίζεται, ενώ βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου. Οι δυο αναβαθμισμένες λιμενικές υποδομές της Γλύφας & της Αρκίτσας, και η διασύνδεσή τους με τους αυτοκινητοδρόμους Κεντρικής Ελλάδας, δημιουργούν το συγκριτικό πλεονέκτημα για την σύνδεση με το νησί της Εύβοιας, αλλά και την περαιτέρω  οικονομική ανάπτυξη των περιοχών» σημειώνει στο Lamia Report ο κ. Πρεμέτης και επισημαίνει πώς «αυτό μας δεσμεύει ακόμη περισσότερο, στο να στηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες των υποδομών προς τους επισκέπτες και διερχόμενους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση