Στυλίδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εργασίες στην κεντρική πλατεία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 10:21 Στυλίδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εργασίες στην κεντρική πλατεία

Θα έχουν ισχύ για τους επόμενους 4 μήνες…

Την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήμα της οδού Φαλάρων στη Στυλίδα, λόγω εργασιών κατασκευής της κεντρικής πλατείας, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε τμήμα της οδού Φαλάρων, από τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αγαθοκλέους.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά κατά τις ώρες από 07:00 έως 15:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το λοιπό οδικό δίκτυο, με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και προσωπικού, με ευθύνη του αναδόχου εργολάβου.

Δείτε και το χάρτη που εξέδωσε ο Δήμος Στυλίδας ζητώντας την κατανόηση των δημοτών προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή και την ασφάλεια των διερχόμενων. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση