Στις 30 Αυγούστου η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 16:56 Στις 30 Αυγούστου η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Καμένων Βούρλων

Μέχρι τις 27 η κατάθεση των ερωτήσεων - θεμάτων…

Η 4η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, του Δήμου Καμένων Βούρλων, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 και ώρα 15.00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου τον Δημοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Ενότητας Μώλου, σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνου Κεφάλα.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και οι Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων που επιθυμούν να Θέσουν Θέμα προς συζήτηση στην ειδική συνεδρίαση, καλούνται να το υποβάλουν εγγράφως μέχρι την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, είτε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (κατά τις εργάσιμες ημέρες), είτε δια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να εγγραφούν στον κατάλογο της Ημερήσιας Διάταξης.

Εάν τα προτεινόμενα Θέματα υπερβαίνουν τον αριθμό που ορίζουν οι ισχύουσες διατάξεις, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι τον Δήμου Καμένων Βούρλων στο YouTube

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση