Η Ένωση Φορέων Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Στερεάς αποχαιρετά το Γιάννη Θεοδώρου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 09:05 Η Ένωση Φορέων Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Στερεάς αποχαιρετά το Γιάννη Θεοδώρου

Ο Γιάννης Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Φορέων Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας Στερεάς Ελλάδας «ΔΕΣΜΟΣ», ο Πρόεδρος μας, έφυγε σήμερα (ΣΣ: χθες) 19 Αυγούστου 2024 για το αιώνιο ταξίδι. Ο Γιάννης Θεοδώρου ο μαχητής νικήθηκε. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που χάραξε δρόμους για την κοινωνική οικονομία στην Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, που μας ενέπνευσε, μας μετέδωσε την αγωνιστικότητα και την αισιοδοξία, καθοδήγησε εκατοντάδες προσπάθειες για την ίδρυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων σε όλους τους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας. Χωρίς αυτόν το οικοσύστημα της κοινωνικής οικονομίας δεν θα είχε απλωθεί στην Περιφέρειά μας.

Ο Γιάννης ενέπνευσε την ίδρυση της Ένωσή μας και υπήρξε ο Πρόεδρος και καθοδηγητής μας.

Η προσφορά του δεν έχει ακόμη αποτιμηθεί σε βάθος αλλά ο χρόνος που θα τρέξει χωρίς την πρωτοπόρα παρουσία του θα αναδείξει το μέγεθος της προσωπικότητά του και της προσφορά του στο τόπο μας.

Η Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας αποχαιρετά με σεβασμό και απύθμενη θλίψη τον Προέδρό της. Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή και θα οδηγεί τους αγώνες μας για την καταξίωση του κοινού μας οράματός του.

Τον Γιάννη Θεοδώρου τον αποχαιρετάμε στην γενέτειρά του τον Κρεμαστό Ευβοίας την Πέμπτη 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στις 11,30 πμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση