Παιδιά ΑμεΑ στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 10:37 Παιδιά ΑμεΑ στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητρόπολης

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Πρόσβασις» για 3η συνεχόμενη χρόνια στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας στο Καινούργιο.

Από τη Δευτέρα 19 Αυγούστου μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενούνται στο κατασκηνωτικό κέντρο "Αγ.Αικατερίνη" της Ι.Μ.Φθιώτιδας στο Καινούριο Φθιώτιδας άτομα με αναπηρία, με την αγαστή φροντίδα και συνεργασία του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος, πάντα δίπλα στα  άτομα με αναπηρία και δείχνοντας συνεχώς την ευαισθησία του, συνεργάστηκε και φέτος με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων -φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και τον πρόεδρο του Παναγιώτη Αγγελάκη και τον ιδιοκτήτη του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ και των Κέντρων διάγνωσης και θεραπείας ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ κ. Παναγιώτη Παπαδήμα και πρόσφερε την φιλοξενία του για επτά ολόκληρες ημέρες στην κατασκήνωση της μητρόπολης Φθιώτιδας.

Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων - φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και ως ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και Κέντρα διάγνωσης και θεραπείας ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ,τον ευχαριστούμε θερμά για το θεάρεστο έργο που προσφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση