«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός Κώστας Τσιμπούκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 13:55 «Έφυγε» ο εκπαιδευτικός Κώστας Τσιμπούκης

Το συγκινητικό αντίο των παιδιών στον πατέρα τους.

Ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός και οικογενειάρχης, ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Σπερχειάδα Φθιώτιδος το 1936 όπου έζησε τα πρώτα του χρόνια μέχρι την εφηβεία του. Αναζητώντας πάντα τη γνώση και την εξέλιξη φοίτησε στην Ακαδημίας Λαμίας από όπου αποφοίτησε το 1959.

Δίδαξε ως δάσκαλος σε περιοχές της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας όπου άφησε το στίγμα της γνώσης σε πολλά παιδιά που διψούσαν για μάθηση, έχοντας κερδίσει το σεβασμό όχι μόνο μαθητών και γονιών, αλλά και όλων των συναδέλφων του.

Το 1967 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη, δασκάλα στο επάγγελμα κι εκείνη, με την οποία πορεύτηκαν μέχρι και σήμερα χέρι - χέρι τον κοινό δρόμο της ζωής τους ερωτευμένοι μέχρι τέλους.

Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, το Δημήτρη και τη Χρύσα φωτίζοντας με την ηθική και την αξία τους το δρόμο της ζωής τους.

Το "αντίο" των παιδιών του

«Αύριο, αποχαιρετούμε τον πατέρα μας, έναν σπουδαίο Άνθρωπο και Δάσκαλο, που με την αφοσίωση και το πάθος του για τη γνώση άγγιξε, φώτισε και καθοδήγησε τις ζωές αμέτρητων ανθρώπων. Η κληρονομιά του θα ζει μέσα από τις αξίες που μας δίδαξε και τις αναμνήσεις που άφησε πίσω του. Αναπαύσου εν ειρήνη, πατέρα μας, δάσκαλέ μας. Η σοφία σου θα μας συντροφεύει για πάντα...»

Η τελετή θα γίνει αύριο Παρασκευή (23/8/2024) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Θερμά συλλυπητήρια από το LamiaReport σε όλη την οικογένεια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση