Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στην Καμηλόβρυση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 08:14 Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στην Καμηλόβρυση

Άρπαξε φωτιά και κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ…

Στην επικαιρότητα ήρθε ένα ακόμη βράδυ η Καμηλόβρυση για πυρκαγιά έναντι του καταυλισμού.

Από τις 18 Αυγούστου μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (22/8) η Πυροσβεστική έχει κληθεί τρεις φορές για πυρκαγιά εντός κι εκτός καταυλισμού.

Απόψε η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:30’ κι ήταν πλησίον σε κολόνα φωτισμού. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, ενώ δόθηκε εντολή και σε πεζοπόρο τμήμα της 4ης ΕΜΟΔΕ που δε χρειάστηκε να μεταβεί.

Τελικά τα πυροσβεστικά οχήματα έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο την πυρκαγιά, όμως είχε πάρει φωτιά και μια κολόνα φωτισμού και ειδοποιήθηκε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Λίγο πριν τις 11:00’ το βράδυ ολοκληρώθηκε κι ο έλεγχος στην κολόνα και έληξε ο συναγερμός. Σημειώνουμε ότι μαζί με τα πυροσβεστικά οχήματα στο σημείο έφτασε και περιπολικό της αστυνομίας που συνοδεύει πάντα σε συμβάντα στον καταυλισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση