Πυρκαγιά από κεραυνό στα Βαρδούσια - Ρίψεις από τα PZL

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 10:16 Πυρκαγιά από κεραυνό στα Βαρδούσια - Ρίψεις από τα PZL

Στο σημείο και επίγειες δυνάμεις…

Καπνός στην κορυφογραμμή μεταξύ των χωριών Δάφνης και Νεοχωρίου Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, κινητοποίησε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής (23/8) εναέριες και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Αρχικά επιχείρησαν από δύο ρίψεις τα δύο PZL που σηκώθηκαν από το αεροδρόμιο της Λαμίας, δίνοντας χρόνο στις επίγειες δυνάμεις να προσεγγίσουν και να «τελειώσουν» το συμβάν, που είναι σε ιδιαίτερα απόκρημνο και απρόσιτο μέρος.

Για την πλήρη κατάσβεση της εστίας που είναι βέβαιο ότι προκλήθηκε από κεραυνό που έπεσε αρκετές ημέρες πριν, κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα από Λαμία και Αργυροχώρι, καθώς και μια μονάδα με εφτά άτομα από την 4η ΕΜΟΔΕ που εδρεύει στο Μοσχοχώρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση