Όσο υπάρχουν άνθρωποι…

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 08:40 Όσο υπάρχουν άνθρωποι…

Οι κάτοικοι του συνοικισμού Ταράτσας, έδωσαν σε συνάνθρωπό μας μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή…

Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα! Και η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι κάτοικοι του Συνοικισμού Ταράτσα Λαμίας προς συμπολίτη μας, που από τη μία στιγμή στην άλλη αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας βρέθηκε στο «μηδέν», του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του με αξιοπρέπεια.

Διαβάστε το ευχαριστήριό τους, προς όλους όσοι βοήθησαν και πρώτα στο Δήμο Λαμιέων που συμπαραστάθηκε στο ανθρώπινο δράμα.

«Οι κάτοικοι του συνοικισμού Ταράτσας του Δήμου Λαμιέων, νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τους προς:

τον Δήμαρχο Λαμιέων, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου,

τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Κωνσταντίνο Κερπινιώτη

τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης , κ. Στέργιο Θεοδώρου

τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Κωνσταντίνο Σταυρογιάννη 

τις  Υπηρεσίες Καθαριότητας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, τον Διοικητή, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας,

τους γείτονες και συμπολίτες μας,

για την αμέριστη συμπαράσταση και την παροχή κάθε βοήθειας υλικοτεχνικής, φαρμακευτικής και ηθικής προς έναν συμπολίτη μας, ο οποίος βρέθηκε σε δεινή θέση, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και να αντιμετωπίσει δυσεπίλυτα προβλήματα που υπονόμευαν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του, ακόμη και στα πιο βασικά της στοιχεία.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε να αισθανθούμε πως ζούμε σε μια οργανωμένη πολιτεία, αλλά κυρίως σε μια κοινωνία με ανθρωπιά και αξίες αλληλεγγύης και καλοσύνης, δίνοντας πρώτοι εσείς το έμπρακτο παράδειγμά σας

Σημείωση LR: Όσοι μπορείτε και επιθυμείτε να βοηθήσετε αυτόν τον άνθρωπο στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί στη ζωή του και μπορείτε να προσφέρετε από μικρές ή μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι ρούχα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6937323874 (κα Αποστολία). Θα μπορέσετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πως η δωρεά σας θα πιάσει πραγματικά τόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση