Παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 18:50 Παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου (ΦΩΤΟ)

Το ευχαριστώ της Διευθύντριας Μαγδαληνής Θωμά…

Μια σειρά από παρεμβάσεις στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, καθιστώντας έτοιμο από κάθε πλευρά να υποδεχτεί σε λίγες ημέρες τους μαθητές του.

Η Διευθύντρια του Σχολείου Μαγδαληνή Θωμά (Χημικός, MSc) έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης Παναγιώτη Παρχαρίδη που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του σχολικού κτιρίου.

«Κύριε Δήμαρχε,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης κ. Παρχαρίδη Παναγιώτη, για την αποφασιστική σας συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση ενός σημαντικού έργου στο σχολείο μας. Είναι ένα έργο που το σχολείο μας ζητούσε καιρό και για όλη την σχολική μας κοινότητα θα είναι η καλύτερη αρχή για την νέα χρονιά. Πραγματοποιήθηκε ο ελαιοχρωματισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των διαδρόμων και της περίφραξης του σχολείου μας καθώς και της πρόσοψης του κλειστού γυμναστηρίου μας και επιλύθηκαν κτηριακά προβλήματα από υγρασία στους τοίχους κάτω από τη συνεχή επίβλεψη του αντιδημάρχου κ. Παρχαρίδη που σε καθημερινή βάση έλεγχε την πορεία των εργασιών.

Μας αποδείξατε την ευαισθησία σας σε θέματα που αφορούν τα σχολεία της πόλης μας και την έννοια σας για την ποιότητα των συνθηκών διδασκαλίας των μαθητών.

Προσδοκούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει και από κοινού να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας

Δείτε φωτογραφίες από τις παρεμβάσεις που έγιναν και έκαναν «καινούριο» το κτίριο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση