Για την Τράπεζα Αίματος Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 10:48 Για την Τράπεζα Αίματος Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδισία στην Αμφίκλεια.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024  στην αίθουσα της Δαδιώτικης Στέγης Πολιτισμού η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Αμφίκλειας και ο Τοπικός Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας (ΤΟ.ΣΥ.Ν), για την ενίσχυση του αποθέματος της Τράπεζας Αίματος της Δημοτικής Κοινότητας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς τους Εθελοντές Αιμοδότες και Αιμοδότριες που αφιερώσατε το χρόνο σας για την εκτέλεση του ιερού αυτού σκοπού της Αιμοδοσίας που χαρίζει ζωή στους συνανθρώπους μας. Γνωρίζουμε φυσικά ότι κανείς Εθελοντής δεν ενεργεί για τις ευχαριστίες ή την αναγνώριση αλλά οδηγείται από αυτό που η ψυχή του λέει ότι είναι σωστό. Όμως η παρουσία σου μας δίνει δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τον κοινό μας σκοπό, αφού σε όλους μας είναι γνωστό ότι το αίμα δεν παράγεται ούτε αντικαθίσταται, αλλά μόνο, προσφέρεται και τη στιγμή που χρειάζεται είναι δύσκολο να βρεθεί.

Σε δύσκολους καιρούς για όλους μας, με τη στάση σου δείχνεις το δρόμο της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της αγάπης. Σε κανένα συνάνθρωπο μας να μη λείψει αίμα όσο και όταν το χρειαστεί. Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την ανταπόκρισή της στο αίτημα μας, και την αποστολή κινητού συνεργείου, καθώς τον Ιατρό και το Νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάρτιο του 2025.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση