Έσβησαν οι πυρκαγιές σε Λοκρίδα και Φάρσαλα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 19:43 Έσβησαν οι πυρκαγιές σε Λοκρίδα και Φάρσαλα

Κινητοποίηση από γη και αέρα…

Είκοσι εφτά (27) αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι είκοσι δύο (22) αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ήταν ο απολογισμός του τελευταίου 24ωρου στη χώρα.

Από τις πυρκαγιές που αντιμετωπίστηκαν ήταν κι αυτή που εκδηλώθηκε περί τις 12:00’ το μεσημέρι σε αγροτεμάχιο με ελιές επί της επαρχιακής οδού Αταλάντης προς το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, στο ύψος της Ελάτειας.

Κινητοποιήθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από Αταλάντη και Αμφίκλεια, ενώ από αέρος πολύτιμη ήταν η συνδρομή των δύο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Η πυρκαγιά κατασβέσθηκε μέσα σε λίγη ώρα.

Υπό έλεγχο τέθηκε επίσης πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή (25/8) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κιτίκι Φαρσάλων.

Επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 4ης και 10ης ΕΜΟΔΕ, με 6 οχήματα, αλλά και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση