Το Ανθρωποκτονιών στην υπόθεση του Γιάννη Καραμπάτση από τον Πτελεό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 07:48 Το Ανθρωποκτονιών στην υπόθεση του Γιάννη Καραμπάτση από τον Πτελεό

Μετά από αίτημα της οικογένειας. Σήμερα τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων…

Ο Γολγοθάς για την οικογένεια του Γιάννη Καραμπάτση από τον Πτελεό, που εντοπίστηκε νεκρός μετά από τέσσερις μήνες που αγνοούνταν, δεν έχει τέλος. Για τον θείο και τη θεία του, τους πιο κοντινούς συγγενείς του η εξαφάνιση και ο θάνατός του αποτελούν ένα μυστήριο.

Είναι σχεδόν πεπεισμένοι πως ο 49χρονος ανιψιός τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας για αυτό και δεν πρόκειται να σταματήσουν να ψάχνουν, οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να φωτίσει την υπόθεση- θρίλερ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ σήμερα στον Πτελεό αναμένεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, το οποίο ξεκινά νέες έρευνες, μετά από αίτημα της οικογένειας, η οποία άλλωστε μέσω του δικηγόρου της Αναστάσιου Ντούγκα είχε υποβάλλει μήνυση ζητώντας να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας τον περασμένο μήνα, πριν δηλαδή εντοπιστεί η σορός του σε ρέμα στην περιοχή του Πτελεού, σε κατάσταση αποσύνθεσης.

«Δεν έχουμε πειστεί»

Ο θείος του 49χρονο Νίκος Κρικέλης μιλώντας χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δήλωσε ότι εξαρχής δεν είχε πειστεί πως ο Γιάννης μπορεί να εξαφανίστηκε γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. «Δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. Την αγαπούσε τη ζωή και δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια. Πρέπει οι έρευνες να συνεχιστούν στοχευμένα και σ’ όλα τα επίπεδα», υπογράμμισε.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Κρικέλης μετά την κηδεία του 49χρονου ο ίδιος ζήτησε από κατοίκους του χωριού νη ξαναψάξουν την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του, μέσα σε ρέμα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο θείος του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του βρέθηκε μία μπλούζα του Γιάννη, με το σήμα του Παναθηναϊκού, πάνω σ΄ ένα βραχάκι. Η μπλούζα έχει παραδοθεί στην αστυνομία, που έχει συγκεντρώσει και άλλα στοιχεία από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός.

«Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Εικασίες κάνουμε. Πρέπει όμως να μάθουμε τις συνθήκες θανάτου του. Δικαιούμαστε να ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη στον δικό μας άνθρωπο» συμπληρώνει ο ίδιος φορτισμένος συναισθηματικά.

Εν αναμονή των ιστολογικών

Ο δικηγόρος της οικογένειας εκτιμά πως τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων είναι μία σημαντική παράμετρος, που μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Ο κ. Ντούγκας είπε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως ενδεχομένως και σήμερα να εκδοθούν από το εργαστήριο στη Λάρισα, όπου εστάλησαν για εξέταση.

«Θα έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 49χρονου», εκτίμησε ο δικηγόρος, επαναλαμβάνοντας ότι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας παραμένει στο τραπέζι, γεγονός που δεν έχουν αποκλείσει μέχρι τώρα η ιατροδικαστής όσο και η τεχνική σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια του 49χρονου.

Σε ισχύ τέλος είναι η δημόσια έκκληση της οικογένειας να προσέλθουν όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε για την υπόθεση και να δώσουν πληροφορίες, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Υπενθυμίζεται πως η αρχική ταυτοποίηση της σορού, έγινε από ένα τατουάζ που είχε στην πλάτη ο Γιάννης και τα παπούτσια που φορούσε.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ (ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση