Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Deadpool & Wolverine»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 09:54 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Deadpool & Wolverine»

«Έγω, ο απαισιότατος 4» και «Deadpool & Wolverine» οι ταινίες της εβδομάδας, 29/8 έως 4/9 στο Cinepolis Γαλαξίας!

Την φετινή κινηματογραφική σεζόν ανοίγει το «Έγω, ο απαισιότατος 4». Η συνέχεια της υπερεπιτυχημένης σειράς ταινιών, που έφερε στη ζωή μας τα minions ξεκινάει αυτή την εβδομάδα στο Cinepolis Γαλαξίας.

Στις βραδυνές προβολές της πρώτης αίθουσας αυτή την εβδομάδα προβάλλεται, το «Deadpool & Wolverine» η ταινία που φέρνει τους αγαπημένους ήρωες στη Disney και το Marvel Universe με τον ανορθόδοξο τρόπο που μόνο o Deadpool ξέρει!

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Deadpool & Wolverine».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8) από το LR.

Οι προβολές των «Έγω, ο απαισιότατος 4» και «Deadpool & Wolverine» ξεκινούν από την Πέμπτη (29/8).

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 

«Deadpool & Wolverine»

Περίληψη
Τα Marvel Studios παρουσιάζουν το σημαντικότερο μέχρι σήμερα λάθος τους…. την ταινία «Deadpool & Wolverine».

O απαθής Γουέιντ Γουίλσον περιφέρεται ως απλός πολίτης. Έχει αφήσει πλέον πίσω του τις μέρες του ως ο πολυλογάς και αθυρόστομος μισθοφόρος, Deadpool.

Όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Γουέιντ πρέπει απρόθυμα να αναλάβει δράση μαζί με έναν ακόμα πιο απρόθυμο... απρόθυμο; Τον πλέον απρόθυμο; Πρέπει να πείσει έναν απρόθυμο Wolverine να... Σκ..ά! Οι περιλήψεις είναι τόσο ηλίθιες.

Σκηνοθεσία: Shawn Levy
Ηθοποιοί: Jennifer Garner, Karan Soni, Rob Delaney, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Hugh Jackman

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Έγω, ο απαισιότατος 4»

Περίληψη
Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Minions 2: Η άνοδος του Γκρου (2022) το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου, η Λούσι και τα κορίτσια τους -Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες - υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του.
Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Patrick Delage
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Έγω, ο απαισιότατος 4» (μεταγλωττισμένο) στις 19:30
  • «Deadpool & Wolverine» στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Έγω, ο απαισιότατος 4» (μεταγλωττισμένο) στις 20:00

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση