Δύο θέσεις εργασίας στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 19:32 Δύο θέσεις εργασίας στο Δήμο Λοκρών

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι 9/9…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2)  ατόμων για την παροχή υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα, ανακοίνωσε ο Δήμος Λοκρών.

Η μία θέση είναι ΔΕ Ηλεκτρολόγων με διάρκεια σύμβασης 8 μηνών και η άλλη ΔΕ Οδηγών με διάρκεια σύμβασης 7 μήνες και 23 ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό  έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε  ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ, Πλατεία Δημαρχείου 1, Τ.Κ. 35200, Αταλάντη Φθιώτιδας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικού Προγραμματισμού, Επιμελητείας και Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Μοδιάτη Βασιλικής ή κου Δημητρίου Κωνσταντίνου (τηλ. επικοινωνίας: 22330-23707).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Υποβολή αιτήσεων από 31-08-2024 έως και 09-09-2024.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση