Το Φεστιβάλ Καντίνας ξεκίνησε στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 07:32 Το Φεστιβάλ Καντίνας ξεκίνησε στη Λαμία!

Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο τριήμερο γεύσεων και μουσικής!

Το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ Καντίνας ανοίξε τις πόρτες του χθες στη Λαμία, και σας προσκαλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, από τις 6:30 το απόγευμα.

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, από τις 11 έως τις 13 Ιουλίου, η Λαμία θα γεμίσει με αρώματα και γεύσεις από καντίνες που θα προσφέρουν λαχταριστά εδέσματα. Και δεν σταματάει εκεί! Κάθε βραδιά θα είναι γεμάτη μουσική με ξεχωριστές καλλιτεχνικές παρουσίες που θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα:

11 Ιουλίου: Απολαύστε μια υπέροχη λαϊκή βραδιά με την Εύη Γούβαλη, τον Γρηγόρη Αγραφιώτη, τον Θανάση Καλτσά και τον Δημήτρη Ρούσκα.

12 Ιουλίου: Η σκηνή θα γεμίσει με τη μαγεία του Βαγγέλη Μπακόπουλου, του Χρήστου Κίσσα, του Μάρκου Πετράκη και του Μίλτου Κουτσιρού.

13 Ιουλίου: Κλείνουμε με μια λαϊκή και έντεχνη βραδιά με τον Αντώνη Σάμιο, τον Στέλιο Κατσίβελο, τη Φαίδρα Κουβέλη και τη Λεμονιά Κελεπούρη.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί μας, να γευτείτε υπέροχες λιχουδιές και να απολαύσετε ζωντανή μουσική από ταλαντούχους καλλιτέχνες. Φέρτε την παρέα σας, την οικογένειά σας και την καλή σας διάθεση!

Το Φεστιβάλ Καντίνας της Λαμίας είναι εδώ για να προσφέρει διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε για να κάνουμε αυτό το τριήμερο αξέχαστο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση