Ράχες: Σήμερα στη "Γκαζόζα" έχει Foodiechella!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 09:17 Ράχες: Σήμερα στη "Γκαζόζα" έχει Foodiechella!

Η πιο δημοκρατική απόλαυση; Η τέχνη! Και όχι μόνο οι οκτώ γνωστές, αλλά η τέχνη του να απολαμβάνεις τη γεύση της ζωής στο έπακρο. Κάπως έτσι ξεκίνησε μια υπέροχη συνέργεια πέρυσι το καλοκαίρι όταν η ολοήμερη καλοκαιρινή μας απόδραση, η Γκαζόζα στην παραλία Ραχών, ένωσε δυνάμεις με το αγαπημένο μας γαστρονομικό αστικό στέκι, "Κονφί - Αστική Κουζίνα" για να μας χαρίσουν απανωτές απολαύσεις σε μια βραδιά με ελληνικό street food από την ομάδα του σεφ Θοδωρή Τσιλιπάνου

Ένα χρόνο μετά η παρέα ενώνεται ξανά!

Με αμείωτη καλοκαιρινή διάθεση, όρεξη για πεντανόστιμο φαγητό και το χαρακτηριστικό χιούμορ των ανθρώπων που ξέρουν καλά την τέχνη να μας προσφέρουν απλόχερα στιγμές απόλαυσης το "Κονφί Αστική Κουζίνα" επιστρέφει την Παρασκευή 23 Αυγούστου στη Γκαζόζα για μια Foodiechella άνευ προηγουμένου!

Ευφάνταστο, ελληνικό fusion street food, signature κοκτέιλ, guest DJ και σύνθημα την πάλαι ποτέ καυστική ατάκα "Σούζη, ΤΡΩΣ!".

Tο μόνο βέβαιο είναι ότι θα ενωθούν όλες οι τέχνες για να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ πλάι στο κύμα!

«Γκαζόζα» all day coffee & cocktail bar
Παραλία Ραχών
Facebook: Γκαζόζα
Instagram: Γκαζόζα all day coffee & cocktail bar

DJI-0728

Timeline-1-01-00-12-03

Timeline-1-01-24-09-40

Timeline-1-01-24-31-45

Timeline-1-01-25-45-19

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση