Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα επανάληψης της κλήρωσης των διαιτητών για τους τελικούς της Basket League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 22:31 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα επανάληψης της κλήρωσης των διαιτητών για τους τελικούς της Basket League

H Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα προς την ΚΕΔ για την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών αναφορικά με τον τέταρτο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό για την Basket League.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός με επίσημο αίτημα προς την ΚΕΔ ζητά την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών, ενόψει του τέταρτου τελικού των απέναντι στον Ολυμπιακό για την Basket League.

Οι «πράσινοι» διαπίστωσαν ότι ένας εκ των διαιτητών του ντέρμπι είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, μέσω της οποίας έκανε λόγο για δυσφήμηση και για ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται στα παιχνίδια των δυο αιωνίων.

Κάπως έτσι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να ζητήσουν την επανάληψη της διαδικασίας, προκειμένου να μην υπάρχει το ενδεχόμενο της έλλειψης αμεροληψίας στις αποφάσεις για το ντέρμπι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είχαν οριστεί οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση