Copa America 2024: Πεντάρα της Ουρουγουάης με φοβερό Πελίστρι, ήττα-σοκ για τις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 09:53 Copa America 2024: Πεντάρα της Ουρουγουάης με φοβερό Πελίστρι, ήττα-σοκ για τις ΗΠΑ

Η Ουρουγουάη διέλυσε με 5-0 την Βολιβία την ίδια που οι ΗΠΑ υπέστησαν μία αναπάντεχη ήττα από τον Παναμά με 2-1 κι ενώ μάλιστα είχαν προηγηθεί στο σκορ.

Μόνη πρώτη έμεινε στον τρίτο όμιλο του Copa America 2024 η εθνική Ουρουγουάης που συνέντριψε με 5-0 την αντίστοιχη της Βολιβίας ενώ λίγο νωρίτερα οι ΗΠΑ είχαν χάσει με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή από τον Παναμά.

Η «Σελέστε» έκανε ένα πραγματικό... πάρτι απέναντι στην Βολιβία με τον Φακούντο Πελίστρι, που συνδέθηκε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό, να είναι αρκετά καλός έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι (έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό, όταν μπήκε στην θέση του ο Ολιβέρα).

Εκείνος ήταν που άνοιξε το σκορ για την Ουρουγουάη στο 8ο λεπτό σχεδόν προ κενής εστίας μετά το γύρισμα με το κεφάλι που έκανε ο Αραούχο.

Στην συνέχεια ανέλαβαν δράση οι συμπαίκτες του με τον Νούνιες να τελειώνει ιδανικά την φάση στο 21ο λεπτό κάνοντας το 2-0 και τον Μαξιμιλιάνο Αραούχο να «γράφει» το 3-0 έπειτα από μία ωραία ομαδική προσπάθεια στο 77'.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φέντε Βαλβέρδε έκανε ωραία το ένα-δύο με τον Πελίστρι και μ' ένα άψογο τελείωμα έκανε το 4-0.

Το τελικό σκορ 5-0 απέναντι σε μια ανήμπορη εθνική Βολιβίας διαμόρφωσε ο Μπεντακούρ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Αρασκαέτα στο 89ο λεπτό βάζοντας έτσι το... κερασάκι στην τούρτα για τους Ουρουγουανούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου, το πρώτο χρονικά, εθνική ΗΠΑ μπορεί αρχικά να μην ξεκίνησε το παιχνίδι κόντρα στην εθνική Παναμά με τους καλύτερους «οιωνούς», αφού μόλις στο 18ο λεπτό ο Γουεά αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, ωστόσο κατόρθωσε να προηγηθεί με την γκολάρα του Μπαλογκάν στο 22ο λεπτό.

Δυστυχώς για τους Αμερικανούς, ο Παναμάς μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 26ο λεπτό με τον Μπλάκμαν και με το γκολ του Φαγιάρντο στο 83ο λεπτό να φέρει τούμπα το παιχνίδι.

Στο 88ο λεπτό έμεινε κι αυτός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρασκίγια, όμως ήταν ήδη αργά για τις ΗΠΑ, οι οποίες τελικά ηττήθηκαν με 2-1.

Βαθμολογία Γ' Ομίλου (2/3 αγ.):

Επόμενη αγωνιστική (02/07-04:00):
ΗΠΑ - Ουρουγουάη
Βολιβία - Παναμάς

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση